Brunch idéer til venner og dates

Mangler du inspiration til, hvor du kan gå hen og spise lækker brunch sammen med dine venner eller en date, så får du her nogle tips til, hvor I kan gå hen og få stillet jeres sult.

Luksusbrunch på Nimb

Vil du gerne imponere din date med en Luksus brunch eller sætter du og venner pris på en god kvalitetsoplevelse, så tag på Nimb Brasserie i Tivoli. Her vil I få en udsøgt weekendbrunch til omkring 450 kr. Der serveres både små varme retter og en stor buffet, så I kan selv vælge, hvad I vil spise, og dertil kommer kaffe, te, juice og et glas vin samt kager og andre søde lækkerier.

Brunch på det hippe Vesterbro

Foretrækker du at hænge ud på det hippe Vesterbro – også når du spiser brunch – så kan vi anbefale, at du bestiller bord til dig selv og din date eller vennerne hos Mad og Kaffe. Her kan du selv sammensætte din brunch, og du kan vælge mellem tre og syv anretninger. Dermed er der noget for enhver smag, og I behøver ikke at bestille det samme. Stedet er både intimt og afslappet og derfor velegnet til både vennehygge og en brunch for 2.

Hyggelige brunch-steder på Nørrebro

Nørrebro er et populært sted at spise brunch. Sidecar i Skyttegade nær Assistens kirkegården byder på weekendbrunch i fire varianter, og dertil kan man selv tage pålæg, ost og andre retter samt frugt fra den store buffet. Mirabelle i Guldbergsgade er et andet skønt spisested, som tilbyder økologisk brunch hele ugen. Her gøres en dyd ud af at servere lækker mad fra bæredygtige producenter, så gæsterne får lækker og velsmagende mad, der lever op til god kvalitet.

Brunch og tømmermandsburger på Fars dreng

Har du været i byen med vennerne, og trænger I til at få en god solid brunch eller tømmermandsburger, så er Fars dreng i København Centrum et godt sted at besøge. Fars dreng blev i 2018 kåret til bedste brunch af AOK’s læsere. Få alt, hvad du hungrer efter for at komme dig over dine tømmermænd, imens du hygger dig i gode venners selskab.

Brunch er ikke længere bare klassisk brunch, men findes i dag i et utal af varianter. Her har vi blot nævnt nogle af de steder, hvor de serverer brunch, som vi selv er glade for at spise. Så kan du prøve dem og se, om det også er noget for dig.

1DK - brunch-for-2 - gaveavisen