Find en lækker brunch for 2

Vi har samlet de skønneste brunchsteder i hele Danmark. Find din næste brunch oplevelse hos os

Vi danskere har taget den amerikanske brunch til os. Vi elsker at spise brunch, for den fås i et utal af udgaver. Der findes stort set ikke en café eller et spisested, der ikke har deres take på en brunch på menukortet. Derfor bliver man faktisk heller aldrig rigtig færdig med at udforske de forskellige muligheder, der findes. Om du er til

  • Brunch deluxe for 2,den lækre luksus brunch, hvor smagsløgene for alvor bliver forkælet
  • Den økologiske brunch for 2, hvor der er sikkerhed for sunde råvarer
  • Klassisk brunch for 2, hvor du kan vælge nogle af de mere klassiske retter

Eller noget helt fjerde er  underordnet. Her får du nemlig serveret det ene spændende tilbud på brunch for 2 efter det andet.

GRATIS FRAGT
Luksusbrunch For 2 - Mad og Gastronomi - GO DREAM
For 2 personerDeluxe brunch inkl. drikkevarer for 2 - se indløsningssted for gavekortets specifikke indhold - Vi kender den alle sammen, vi elsker den alle sammen! Brunch er et tidløst koncept, som absolut ingen kan få nok af. Der er intet som at starte d [EAN]
Pris fra 399

Økologisk brunch for 2 - Også til vegetaren eller veganeren​

Er du til økologi uden kød, så er en grøn brunch for 2 lige det du skal prøve. Denne oplevelse finder du hos et stort udvalg af udbydere rundt om i hele landet. Du skal altså hverken pakke weekendtasken eller bestille fly- eller togbillet, for at få grøn hygge på højeste plan.

Denne brunch for 2 er uden drikkevarer, som du nemt tilkøber i den café du har udvalgt.  Til gengæld får du masser af lækkerier i form af veganske pølser, hummus, lækker hjemmelavet grød og ingefærshot, raw kage og meget andet. Der er sikkerhed for, at den grønne brunch for 2 gør jer mætte og glade.

Luksus brunch for 2 - Den ultimative forkælelse til dine smagsløg

Luksusbrunch, brunch deluxe, hvad du end kalder den, er den super lækker og eksklusiv. Du kan bruge langt tid på at hygge sammen med kvinden eller manden i dit liv, din veninde eller ven eller måske en af dine forældre. Her får du vores bud på de ultimative oplevelser, når det kommer til brunch deluxe for 2.

Her får du mulighed for at vælge imellem masser af forskellige caféer i hele landet til din luksus brunch for 2. Tag et kig på den lange liste, og find lige det spisested, der falder i din smag. Om du bor på Bornholm, i Vestjylland eller i København, finder du super lækre caféer at vælge imellem. Om du er til de små, hyggelige caféer i en lille sidegade, de store luftige med flot udsigt eller måske noget nærheden af vandet, så finder du dem garanteret.

Du kan være sikker på en overdådig luksus brunch for 2, ligegyldigt hvilket sted du vælger. Vær sikker på, at få læst beskrivelsen på det sted du vælger, så du er sikker på, at brunchen har lige netop dine favoritter med på tallerkenen. Så er der nemlig sikkerhed for succes.

Du skal også være opmærksom på, at du mange steder kan få både økologisk, vegetarisk og vegansk luksus brunch for 2. Er i en der spiser kød og en der ikke gør, kan i naturligvis frit vælge to forskellige typer.

GRATIS FRAGT
Luksusbrunch For 2 - Mad og Gastronomi - GO DREAM
For 2 personerDeluxe brunch inkl. drikkevarer for 2 - se indløsningssted for gavekortets specifikke indhold - Vi kender den alle sammen, vi elsker den alle sammen! Brunch er et tidløst koncept, som absolut ingen kan få nok af. Der er intet som at starte d [EAN]
Pris fra 399
GRATIS FRAGT
Luksusbrunch For 2 - Mad og Gastronomi - GO DREAM
For 2 personerDeluxe brunch inkl. drikkevarer for 2 - se indløsningssted for gavekortets specifikke indhold - Vi kender den alle sammen, vi elsker den alle sammen! Brunch er et tidløst koncept, som absolut ingen kan få nok af. Der er intet som at starte d [EAN]
Pris fra 399

Klassisk brunch for 2​

Her kan du vælge og vrage mellem masser af caféer i hele Danmark. Du får den velkendte og elskede brunch for 2, der indeholder lige nøjagtigt det, som falder i din smag. Den gode kaffe eller te, røræg med pølse og bacon, en lækker, smørbagt croissant og tyk, cremet yoghurt med noget skønt på toppen. Et glas friskpresset juice med masser af smag til at tage tørsten er naturligvis et must, når vi taler den konventionelle brunch for 2. Det er velsmag for alle pengene og en tur, man aldrig rigtig bliver træt af.

Giv et gavekort til brunch for 2

Er du ude efter en god gaveidé til en kommende fejring, skal du helt sikkert overveje muligheden for at give et lækkert brunch gavekort.  Det er en gave som vil blive godt modtaget, ligegyldigt hvem modtageren er. Det er nemlig de færreste mennesker, der ikke har lyst til at lade sig forkæle med en lækker brunch sammen med en ven eller veninde.

Om du vælger et helt specifikt gavekort, som for eksempel champagne brunch gavekort, er helt op til dig og hvor godt du kender modtagerens præferencer. Ved du hvad der falder i god jord hos din modtager, skal du endelig benytte dig af den viden. Ellers er der god mulighed med et gavekort til en brunch for 2, som kan bruges over hele landet.

Brunch er blevet en super populær måde at mødes på

Der er ingen tvivl om, at brunchen er kommet for at blive. Vi danskere spiser tit og gerne brunch på de forskellige caféer og spisesteder, der tilbyder det. Det er efterhånden mange steder du kan få en lækker brunch, for hvem vil ikke gerne tilbyde noget, som er så efterspurgt, som brunchen er blevet.

Specielt i weekenderne går vi ud og spiser brunch. Det er en super lækker måde at hygge på, samtidig med at der serveres mange forskellige småretter, der ofte har et tvist i forhold til den konventionelle morgenmad og frokost. En brunch for 2 må gerne byde på noget, vi ikke lige selv kan bikse sammen derhjemme.

Derfor findes der masser af hjemmelavede delikatesser på spisestedernes brunch menu. Det kan være søde, syltede rødløg, en lækker marmelade eller boghvedepandekager. Det meste falder i manges smag, men i ude på brunch for 2, er det heldigvis ikke forbudt at bytte rundt på tallerknerne, som i lyster.

Hvornår kan man spise brunch?

Brunch er ment som det måltid, der slår din morgenmad og din frokost sammen. Derhjemme kan vi lave en brunch til familien lige når vi lyster. Der er der heldigvis ingen regler for, hvornår du må lave og spise brunch. Nogle gange bliver det tæt må middagstiden, andre gange først hen på eftermiddagen.

Når du skal spise brunch på en café eller et andet lækkert sted, skal du være dog være lidt opmærksom på, hvad klokken er. De fleste steder serverer man nemlig brunch i et helt specifikt tidsrum. Desværre er disse tidsrum forskellige fra sted til sted, så tjek stedet du har i tankerne ud, før du bestemmer dig for, om det er der du skal spise brunch. Ellers kan du risikere at gå forgæves.

Hvorfor hedder det egentlig brunch?

Brunch er, som så meget andet, en amerikansk opfindelse. Som bekendt er brunch en mellemting mellem morgenmad og frokost og spises faktisk helt frem til først på eftermiddagen. Ordet er en sammentrækning af de engelske ord for henholdsvis morgenmad og frokost, – altså breakfast og lunch, som er blevet til brunch.

Det danske forsøg på at give brunchen sit helt eget danske navn, er ikke helt slået an. Men det findes og navnet er mokost, altså også en sammentrækning af morgenmad og frokost. På en eller anden måde lyder mokost altså bare ikke helt så lækkert som brunch gør.

Derfor ses mokost sjældent på noget menukort, til trods for at ordet faktisk er helt legitimt og optaget i den danske ordbog. De fleste steder anvender man kun det amerikanske ord brunch. Men nu ved du, at støder du på mokost på menukortet, er det det samme som brunch.